Deloitte România lansează platforma de automatizare Processo pentru IMM-uri și corporații

Bucuresti, 3 septembrie 2019 – Deloitte România lansează platforma de automatizare Processo, care permite companiilor să creeze modele de afaceri și de decizie, precum și să o integreze cu sistemele pe care le folosesc deja. Creată de echipa de tehnologie din cadrul practicii de Consultanță în management a Deloitte România, platforma se adresează IMM-urilor și corporațiilor, precum și autorităților publice centrale și locale.

„Deloitte este lider global în consultanța în tehnologie, o linie de servicii pe care am dezvoltat-o semnificativ și în România. Pentru multe companii locale, automatizarea proceselor de business reprezintă o necesitate pentru a-și îmbunătăți productivitatea, a reduce costurile, a elimina erorile, a-și deservi mai bine clienții și pentru a gestiona mai eficient relația cu angajații. Processo este o platformă software care permite companiilor din numeroase industrii să beneficieze de automatizare printr-o implementare agilă”, a declarat Dinu Bumbăcea, Partener coordonator Consultanță, Deloitte România.

Processo răspunde unor nevoi specifice de business, cum ar fi gestionarea proiectelor și a bugetelor, a sarcinilor și a echipelor, a contractelor și a proceselor. De asemenea, platforma permite arhivarea electronică a documentelor în conformitate cu legislația locală.

„Am construit această platformă suplă, low-code, pentru companii care doresc să accelereze transformarea digitală și să definească sau să-și îmbunătățească procesele interne, asigurând în același timp respectarea tuturor reglementărilor în vigoare, precum și să-și gestioneze mai bine documentele și rapoartele. De asemenea, Processo permite comunicarea cu orice terță platformă pentru schimb de date, fiind astfel o soluție ideală pentru companiile care utilizează diferite sisteme interne care acum trebuie integrate”, a declarat Vladimir Aninoiu, Director Tehnologie, Deloitte România.

Practica de Consultanță a Deloitte România s-a consolidat în ultimii ani prin extinderea competențelor în automatizarea proceselor robotizate (robotic process automation – RPA) și în data analytics.

La nivel global, Deloitte este recunoscut de mai mulți ani drept lider în consultanța în tehnologie și în domeniul transformării digitale, inclusiv prin intermediul parteneriatelor cu Apple, Facebook, Amazon, SAP, Salesforce, UiPath și alți giganți în tehnologie.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor 286.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații SCA, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.500 de profesioniști.

Pentru a afla mai multe despre rețeaua globală a firmelor membre, vă rugăm să accesați www.deloitte.com/ro/despre.

Tagged , ,