Din cauza lipsei banilor, guvernul se pregătește să adopte măsuri dintre cele mai crunte, în perioada următoare un număr uriaș de bugetari urmând să fie concediați

taxe-si-impozite

Florin Cîțu, senator PNL susține că cele mai grave avertizări ale sale sunt confirmate în această perioadă chiar de ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„Doar postacii PSD+ALDE plătiți cu ruble nu văd criza finanțelor publice. Acum câteva zile Teodorivici anunța un împrumut de urgență negociat în secret cu Banca Mondială- 1 miliard de euro. Ieri, la televiziunea de casă a PSD ministrul de finanțe al României, așa cum îi place lui Orlando să-și spună, confirmă ce am arătat cu acte acum câteva săptămâni: urmează să concedize masiv din sectorul bugetar,” susține Florin Cîțu,pe pagina sa de Facebook,

Senatorul liberal mai anunță de asemenea că programul PSD, promovat cu surle și trâmbițe de social-democrați, aduce doar șomaj, inflație și dobânzi mari.

„Gaura la buget este foarte mare și urmează taxe pentru cei cu venituri medii și mari și concedieri din sectorul bugetar. Așa cum am anticipat din 2017. Programul de guvernare al PSD +ALDE susținut și votat și de UDMR și minorități duce doar la șomaj, inflație, dobânzi mari. Avem inflație mare. Avem dobânzi mari. Urmează șomaj”, a completat Florin Cîțu.

Tagged , , ,