Doroftei pe culmile incompetentei

Dupa ce a cerut COSR desfiintarea Centrului Olimpic de la Braila mintind ca sunt nereguli financiare – petitia oamenilor din box reusind sa determine COSR sa nu desfiinteze centrul – presedintele FRB continua sa se razbune pe antrenorii din Braila care l-au contestat si i-au cerut demisa, razbunandu-se acum pe sportivi. Doroftei a refuzat ieri sa semneze contractele sportivilor braileni Ghionea si Visan pentru APB. Antrenorul George Pertea anunta ca daca nici azi nu sunt contractele semnate – azi fiind ultima zi pentru semnarea lor – sportivii de la Braila vor boxa cu banderole albe pe maini la finala CN seniori de la Targu Mures.

Luni seara, pe toate forumurile boxului de pe Facebook, antrenorul brailean Gigi Moise a descris incredibilul si inacceptabilul caz al presedintelui FRB, Leonard Doroftei:

“Presedintele Doroftei continuă să se răzbune pe sportivii Brăilei pentru că ne-am opus lui!!! Nu a vrut să semneze contractele trimise de AIBA pentru ca Ghionea si Visan să boxeze in APB!!! Azi e ziua lui Visan!!! Frumos cadou.

După multa zbatere si asteptări, dorințe si sacrificii, am primit in fine o invitație din partea AIBA ca sportivii nostri să boxeze in China si Rusia. In China unde a fost invitat Dragos Ghionea va avea loc finala APB la categoria 49 de kg, iar in Rusia unde a fost invitat Marian Vișan finala APB la categoria 52 de kg. Sportivii nostri au sansa de a boxa in aceste gale, de a iesi in lume si de a dovedi că si alți boxeri romani pot merge pe drumul deschis de catre Mihai si Bogdan.

AIBA s-a ocupat de tot ce înseamnă organizare. Bilete de avion, vize, masă, cazare pe toată durata evenimentului. A trimis in acest sens contractele celor doi sportivi la FRB.

Aici însă stupoare, d-nul presedinte nu vrea să semneze aceste contracte pentru că sunt in limba engleză si a cerut un traducător autorizat. In alte condiții nu a fost nevoie de asa ceva. Lăsând la o parte faptul că FRB nu s-a implicat cu nimic in pregatirea acestor sportivi consideram ca este o mare nedreptate ce li se face acestor sportivi. Doar pentru că sunt de la Brăila? Si doar pentru simplul motiv că noi avem alte păreri decat presedintele federatiei?
Nu credem că sunt suficiente motive pentru a se răzbuna pe acesti copii. Asa intelege conducerea federatiei să promoveze sportivii ?

FRB se plânge de lipsa banilor. Conform contractelor celor doi sportivi FRB ar fi castigat un procent de 30 la sută din valoarea acestora. Asta cu o simplă semnătura. Dacă d-nul presedinte nu intelege încă o dată ce implică functia dumnealui atunci ne chinuim degeaba. Dacă atunci cand gândesti altfel esti taxat in acest mod ce se mai poate spune ? Cum să mai motivam noi acesti copii ? Ce primesc ei in schimbul muncii si traspiratiei lor?

Nu poate persista acest mod de gândire, nu poți sta mereu la pândă vanand eventuale greseli. Când ai inima haină si te razbuni pe unii care nu au nici un mijloc de apărare atunci esti departe de adevarata semnificatie a cuvantului “OM”.

Azi e ziua de nastere a lui Visan! Frumos cadou i-ai facut Leonard Doroftei!“.

Reactiile lumii boxului pe Facebook
Ovidiu Bobirnat – fost boxer, medaliat la CE si CM
Citesc si nu-mi vine să cred ce se poate întâmpla în FRB. Pãcat că se pune ambiția si orgoliul înaintea acestor sanse de a avea sportivi în APB. Chiar nu mai existã bun simț???
Marian Ovidiu Mărgescu – fost boxer stabilit in Anglia
The president is officially out of his minds !
Iulian Botez – arbitru de box, patron sala de box Iasi
Fara cuvinte…
Dorine stii ce inseamna pumni si stii ce inseamna transpiratie,slabire, sacrificiul boxerului. Nu e omeneste in primul rand sa pedepsesti si sa lovesti in copiii boxului romanesc in fata carora emblema esti chiar tu !!!
 Romania – de aia se lasa saracii copii de box cu tot cu talent si ajung sa urasca sportul asta pe care il practica cu placere si dedicatie zambind la sacrificiile pe care trebuie sa le faci ca boxier in Romania- mare pacat ca ii impiedica exact oameni care au trecut prin acelasi chin la randul lor dar acum se pare ca au uitat. Mare pacat!!! LASATI COPII SA BOXEZE !
Marian Box Nu imi vine sa cred asa ceva. Cum sa te razbuni pe sportivi si cum sa nu le dai o sansa pentru ani petrecuti in sala si tonele de transpiratie domnilor antrenori si conducatori de cluburi. Asta ati votat la adunarea generala ? redresarea boxului spre cimitir ? UN ANTRENOR ESTE ,PARINTE,MENTOR, EDUCATOR……DACA NICI CIND CINEVA LE FACE RAU COPIIILOR VOSTRI NU VORBITI ATUNCI CHIAR SE INTIMPLA UN LUCRU BUN, DISPARITIA ACESTUI SPORT
Bahor Gina Ce rusine! No coment. ..
Mihaita Stelian Neculae Rusine Doroftei,nu esti pregatit pentru o functie asa de mare,pacat, mare pacat.
Caraman Tudor Ati uitat cum il balacarea pe Bute ? Ati uitat cat venin scotea din el ? …cand a vazut ca n-are incotro,a inceput sa-l pupe…in dos,ofcourse ! Asa ca,eu zic ca va semna. Dar poate vrea ceva plecaciuni,osanale ,sarmale…si-un plic…
Vera Cazacu …..sa tai drepturile si meritul unor copii, sa spulberi toata munca lor la o pocnitura de degete si sa calci in picioare Respectul acestor sportivi ce l-au daruit chiar si pt doroftei ,numai o minte bolnava poate recurge la astfel de ,,actiuni,, sau un om ce s-a VANDUT !!! Ar pune in aceasta balanta si destinul celor dragi lui ?
Tagged , , , , , , , , ,