Emoticon Tongue

Sursa: EvZ

Un nou atac abject al realizatorului TV Mihai Gâdea s-a consemnat aseară. Fiind convins că și de această dată CNA va rămâne impasibil, Mircea Marian i-a răspuns lui Mihai Gâdea pe FB.

O postare banală pe rețeaua de socializare FB a lui Mircea Marian a declanșat un atac abject din partea unuia din acoliții lui Dan Voiculescu, fondatorul trustului Intact, la care lucrează și Mihai Gâdea, în postura de realizator TV. Timp de 11 minute, Mihai Gâdea recitat cu aplombul său de predicator diverse mici ode închinate soției președintelui Klaus Iohannis, pe care o apăra de așa-zisele atacuri ale ziaristului EvZ. Iată cum suna știrea de la Antena 3 care acompania comentariul:

“Băsiştii” au fost ultragiaţi de faptul că preşedintele Klaus Iohannis a mers la Bruxelles cu prima-doamnă.

“Probabil ei erau obişnuiţi ca preşedintele să meargă cu Elena Udrea” a comentat Mihai Gâdea, duminică, la “Sinteza Zilei”.

În mediul online au apărut diverse postări în care Carmen Iohannis este luată în vizor pentru faptul că a participat la respectiva reuniune de lucru.

Mircea Marian i-a dat un răspuns scurt lui Mihai Gâdea, tot pe FB:

Inteleg că Gâdea joacă machiavellic emoticon tongue și o apără pe doamna Iohannis de atacurile băsistului Mircea Marian. Ce Iago de kindergarten. Îmi pare sincer rău de doamna Iohannis. Să te apere Gâdea…e ca și cum ai nimeri peste una din potăile alea mici, în călduri, care se îndrăgostesc de piciorul tău și nu știi cum să ieși dintr-o situație jenantă.

Tagged , , , , , , , , , , ,