Fara comentarii…

Sursa: Comisarul

Mircea Badea, mâncător de rahat la Antena 3, a reactionat pe blogul sau la decizia instantei de a da castig de cauza sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in procesul intentat postului de televiziune, el afirmand ca “riscurile pe care ni le-am asumat in lupta cu sistemul mafiot sunt reale, iar repercusiunile crancene: ani de puscarie si sume uriase de platit”.

Amintim ca Tribunalul Bucuresti a decis vineri ca Antena 3, slugoii Mihai Gadea, Razvan Savaliuc, Bianca Nae si ”analistul” Mugur Ciuvica sa plateasca in solidar daune morale in valoare de 250.000 de lei procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, pentru o serie de afirmatii la adresa ei facute in emisiunea “Sinteza zilei” din 19 iunie 2014. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata.

Intr-o postare pe blogul sau, intitulata “Adevarul doare si costa. Dormiti linistiti!”,Badea scrie ca “Onorata instanta vrea sa-i platim 60.000 de euro lui Kovesi. Atata costa ca sa spui o evidenta: ca l-a protejat pe fratele lui Basescu pana cand am dat noi imaginile cu porcul vorbind despre morman”.

“Riscurile pe care ni le-am asumat in lupta cu sistemul mafiot sunt reale, iar repercusiunile crancene: ani de puscarie si sume uriase de platit. Asta in timp ce publicul e, uneori, reprosant si exigent: “nu le-o mai ziceti la fel de tare!” E, na?!?! Sigur, vorbesc despre cei interesati de subiect. Foarte multi au creierul neted si se uita sedati la seriale cu melteni sau la emisiuni cu bucatari, buci sau cantaciosi”, continua Badea.

“Rezum: asta nu e stat de drept ci sistem mafiot, nu e libertate de exprimare ci dictatura, nu e limba rusa ci limba engleza, nu e democratie ci colonie. Si, mai important decat orice, nu prea mai e popor ci mamaliga”, a mai afirmat mâncătorul de rahat la tv.

“P.S. De unde o sa dam banii astia?! Din meditatii?”, a incheiat el.

Tagged , , , , ,