Inca un faliment pentru Voiculescu. Pentru ca falimentul moral nu-l intereseaza…

Sursa: Reportervirtual

De când e în spatele gratiilor, afacerile lui Dan Voiculescu nu mai merg atât de bine. După „Jurnalul Național”, care și-a cerut insolvența, a venit și rândul tipografiei deținute de omul de afaceri.

După 5 ani încheiaţi cu pierderi care au totalizat 5.058.710 lei, Tipografia Intact SA s-a cerut în insolvenţă, motivând că “în patrimoniul societăţii există o lipsă de lichidităţi care afectează activitatea, aflându-se în imposibilitatea de a plăti datoriile certe, lichide şi exigibile, care se ridică la suma de 3.308.562,35 lei”, anunță Supervizor.ro.

Tabelul definitiv al creditorilor indică o masă credală de 3,12 milioane lei, cu menţiunea căniciuna dintre creanţe nu este garantată. În afară de Fisc, care are de recuperat 283.537 lei, TIPOGRAFIA INTACT SA a mai ţepuit şi o firmă de stat, C.N.I. CORESI SA. Această societate, aflată în insolvenţă, a solicitat înscrierea la masa credală cu suma de 304.360,18 lei.

Potrivit aceleiași surse, numărul incidentelor de plată raportate la CIP a fost de 92, iar valoarea refuzurilor la plată s-a ridicat la peste 5,8 miliarde lei vechi.

Înfiinţată în anul 1994 cu numele INTACT ADVERTISING SA, actuala TIPOGRAFIA INTACT SA are un capital social de 195.556 lei, deţinut de Corina Mirela VOICULESCU – 51,50%, Camelia Rodica VOICULESCU – 19,50%, GRIVCO SA – 19% şi Mihai LAZĂR – 10%.

Recent, Dan Voiculescu a mai primit o veste proastă de la ANAF, care a anunțat că va scoate la licitație publică sediile confiscate ale Antenelor în urma deciziei definitive din dosarul ICA, după care statul are de recuperat circa 60 de milioane de euro de la mogul:


VEZI ȘI:

Se întâmplă în sfârșit? Clădirile Antenelor, scoase LA VÂNZARE de ANAF

Tagged , , , , , , , , ,