O teorie conspirationista de profit economic generat pandemic

SCENA 1 
Cortina se ridică: China se îmbolnăvește, intră într-o „criză” și își paralizează comerțul. Cortina se coboară.

SCENA II
Cortina se ridică: moneda chineză este devalorizată. China nu face nimic. Cortina se coboară.

SCENA III
Cortina se ridică: datorită lipsei comerțului companiilor din Europa și SUA cu sediul în China, acțiunile acestora scad cu circa 40% din valoarea lor. Cortina se coboară.

SCENA IV
Cortina se ridică: întreaga lume este bolnavă; în China, doar Wuhanul…dar nimeni nu observă. China cumpără 30% din acțiunile companiilor din Europa și SUA cu sediul în China la un preț foarte mic… dar nimeni nu vorbește. Cortina se coboară.

SCENA V
Cortina se ridică: China a reușit să izoleze Wuhanul și să controleze boala. Acum, deține un procent important din companiile din Europa și SUA cu sediul în China. Se decide ca aceste companii să rămână în China care căștigă, astfel, 20.000 miliarde de dolari. Cortina se coboară.

 SCENA VI
Sah-mat. Incredibil, dar adevărat! Cum se numește piesa?

Două videoclipuri au trecut între ieri și azi, videoclipuri care m-au convins de ceva ce bănuiam, dar nu aveam nicio bază; a fost doar speculația mea. Acum sunt convins de faptul că coronavirusul a fost propagat intenționat de către chinezi.

La început erau prea pregătiți. La trei săptămâni de la începutul listei, 14 zile și un spital de 12.000 de paturi erau deja în construcție. Și chiar le-au construit în două săptămâni.
Minunat.

Ieri au anunțat că au oprit epidemia. Apar în videoclipuri care sărbătoresc, anunță că au chiar și un vaccin. Cum ar putea să o creeze atât de repede fără să aibă toate informațiile genetice?

Ei bine, dacă sunteți proprietarul formulei, nu este deloc dificil.

Și azi am văzut doar un videoclip care explică modul în care Den Xiao Ping a dat vestului o jumătate de băț; datorită coronavirusului, acțiunile companiilor occidentale din China au scăzut dramatic. Atunci când au coborât suficient, China le-a cumpărat.

Acum, companiile create de Europa și SUA în China, cu toată tehnologia și capitalul lor, au trecut în mâinile Chinei, care acum va crește și va putea să stabilească prețurile în voie și apoi să vândă Occidentului tot ceea ce acesta are nevoie Occidentului.

Nimic din toate acestea nu s-ar fi putut întâmpla …așa, pur și simplu. Din întâmplare. Chinei îi pasă că au murit câțiva bătrâni? – mai puține pensii de plătit. Dar, jaful a fost imens, nu câștigul!

Acum, Occidentul este în criză, învins și uimit; perplex! – și fără să știe ce va face.

Măiestrie diabolică; arta războiului – Sun Tzu.

O perspectivă și analogie

De ce Rusia și Coreea de Nord au o incidență COVID-19 scăzută sau aproape zero?
Pentru că sunt aliați ai Chinei …

Pe de altă parte, SUA / Coreea de Sud / Regatul Unit / Franța / Italia / Spania și Asia sunt puternic lovite …

Cum se face că Wuhanul este „brusc” eliberat de virusul mortal?

China spune că datorită măsurilor inițiale drastice pe care le-au luat … pentru că au fost foarte severi în aplicarea măsurilor și Wuhanul a fost izolat pentru a preveni răspândirea în alte zone.

Chiar așa? De ce Beijingul sau alte orașe din China nu au fost lovite?
De ce numai Wuhanul? Este interesant, nu-i așa?
Ei bine, se pare că Wuhan este deschis pentru afaceri acum …

COVID-19 trebuie văzut pe fundalul războiului economic dintre China și SUA. Doar că a fost grav afectată și Europa …

În curând, economia americană și cele europene se vor prăbuși, așa cum a fost planificat de China. Căci, China știa că nu poate învinge militar America … și a găsit o altă cale.
În vârful epidemiei de COVID-19, atunci când a vizitat zonele afectate din Wuhan, Xi Jinping, președintele Chinei a purtat doar o simplă mască de tip RM1; în calitate de președinte, ar fi trebuit să fie acoperit din cap până în picioare … dar nu a fost cazul. De ce? – pentru că el a fost deja injectat cu antidotul … ceea ce înseamnă acesta exista înainte de eliberarea virusului ucigaș.

Dorința Chinei este aceea de a controla economia mondială prin achiziționarea de stocuri din țări care se află în pragul colapsului economic sever.

Ceva mai târziu, China va anunța că cercetătorii chinezi au găsit un remediu pentru a distruge acest virus, erijându-se în salvatorul omenirii.