Unde scuipa poporul…

Sursa: Times New Roman

voiculescu_gelos_pe_gadea_oprea

Scene de groază la Penitenciarul Jilava! Colegii de celulă spun că fostul patron al trustului Intact a făcut o criză violentă de gelozie după ce l-a văzut pe Mihai Gâdea sărutându-l pe Gabriel Oprea exact aşa cum, cândva, îl săruta pe el: în cur.

“Se uita, liniştit, la Antena 3”, mărturiseşte un vieţaş. “Brusc, parcă s-a transformat. Era roşu, transpirat tot, şi-a răsturnat măsuţa de scris cărţi, a aruncat cu o vază în televizor şi a început să urle: ‘Mihăiţăăă, ce mi-ai făcut, te calc în picioare, te omor!’ Iniţial, nu ne-am dat seama ce s-a întâmplat, dar pe urmă l-am auzit şi noi pe Gâdea mozolind fesele generalului Oprea.”

Specialiştii au confirmat că imaginile nu erau trucate şi că Gâdea chiar a fost angajat într-un act de anilingus cu Gabi Oprea, încercând să-l scoată basma curată după incidentul de zilele trecute.

Deşi Gâdea şi-a cerut scuze şi a jurat că nu ştia că e în direct la TV, Felix e hotărât să-i dea o lecţie dură când iese din puşcărie. “Mi-a promis că mă va aştepta oricât ar fi nevoie, dar şi el, şi Badea şi-au dat arama pe faţă cum a apărut altă pereche de buci… Nici măcar în vizită n-au mai venit, nerecunoscătorii! Sunt uscat ca iasca acolo jos!”, a tunat Voiculescu, făcându-i să plângă chiar şi pe gardienii ceva mai fricoşi.

Tagged , , , , , , , ,