Un papagal daca e singur…moare de plictis

Sursa: Comisarul.ro

De sub FUSTA Udrei, în BIROUL lui HELLVIG!

A fost o știre micuță, salutată însă cu trei urale regulamentare de soldații SRI din presă. Unu, Ovidiu Marincea, de la Realitatea TV, a fost angajat de șeful SRI, Eduard Hellvig. Trompetistului I.Cristoiu, deși bătrân și plecat în concediu, i-a revenit sarcina de a da salutul oficial al acestei mutări. A bătut câmpii, la tema primită, sub titlul ”Eduard Hellvig produce o mică Revoluție în SRI!”, despre tot felul de anomalii.

Însă, deși știa amănuntul, n-a suflat, al naibii trompetist, niciun cuvânt despre mumu-mumu-ul dintre Elena Udrea și acest Ovidiu Marincea, de anul trecut, din august. Când a fost publicată poza cu cei doi stând la un mumu-mumu tandru la terasă.

Să amintim că la acea dată, în august anul trecut, Lenuța era în mari tandreți cu SRI, și se vedea la biroul șefului, cu Maior și Coldea la cafeluțe? Care dintre cei doi i l-o fi recomandat pe acoperit, Maior ori Coldea? Însă interesant este că Ghiță a primit poza și i-a dat în gât! Așa, ca să vadă Lenuța că e vigilent…

Cum a ajuns Marincea, autorul celebrului articol ”Nu mai pot să tac, Victore, are si nesimțirea bunul ei simț!”, de sub fustița Udrei în birou la Hellvig?

Sursele noastre spun că această mutare are bătaie lungă și prevede mai multe scopuri. Mai ales că planetele nu sunt prea bine aliniate pentru Hellvig, sunt cam strâmbe. Cei care știu ce știu spun că un papagal, dacă e singur, moare de plictis. Și atunci trebuie să îi iei o pereche, să aibă cu cine păpăgăli. La o cafea, în cazul lui Hellvig și acest Marincea. Alții, care și ei știu ce spun, arată cu degetul spre pozele cu Rareș Bogdan, Cozmin Gușă și Eduard Hellvig. Și aproape că știu pe de rost care sunt propozițiile cu care se bat în piept cele două javre speculante de la Cluj. Că ce șmecheri sunt ei, că și-au băgat omul la SRI!

Tagged , , , , , , ,