Varanul iese greu din vizuina in care sta gratis

SURSA: Comisarul.ro

Antena 1 si 3 au primit ordin de evacuare urgenta de la ANAF iar Fiscul si-a trimis agentii sa ne scoata din sediu, sustin Mihai Gadea si Alessandra Stoicescu.

Antena 3 si Antena 1 au primit ordin de evacuare de la ANAF, a spus realizatoarea Alessandra Stoicescu in emisiunea 100 de minute.

“ANAF si-a trimis agentii sa ne scoata din sediu”, a spus Stoicescu. Potrivit acesteia, mai multe masini ale ANAF au venit la sediul Antenelor si agenti ai fiscului sunt in cladire.

UPDATE 17.50 Doamneeee, ce se spune acum la Antena3 este ceva INCREDIBIL! Chiar dacă ne doare sufletul, vă implorăm să intrați să auziți cu urechile dvs totă gama de elucubrații! Este de-a dreptul ÎNSPĂIMÂNTĂTOR ce încredere au acești DOBITOCI SINIȘTRI în TREPANAȚII LOR!

Adrian Ursu: Este punerea în aplicare a unui plan care exista demult. Vom emite aşa cum vom putea 

“Ce se întâmplă acum, sub noua conducere ANAF, e punere în aplicare a unui plan care exista demult. Demonstraţia de forţă s-a realizat şi prin decapitarea conducerii ANAF. Are unicul scop de a stinge ecranele cu sigla Antena 3, de a elimina tot ce a fost informaţie corectă, pentru a trece în altă perioadă în care liniştea se aşterne peste România. Nu cred că vor reuşi însă. Vom emite de aici încolo aşa cum vom putea” a spus Adrian Ursu

Dana Grecu, corespondenţă din redacţia Antena 3: Oamenii trebuie să ştie că vom supravieţui 

“N-am făcut corespondenţa asta pentru autorităţi. O fac pentru milioanele de oameni care se uită la noi, care au dreptul să ştie ce se întâmplă. Toate autorităţile implicate în această poveste ştiu că este imposibil să te muţi în cinci zile. Oamenii trebuie să ştie că vom supravieţui. Probabil nu ne vor închide dacă oamenii vor fi cu noi” a spus Dana Grecu.

“Oamenii de aici nu sunt nişte numere. Este o afacere cu patronat românesc, o afacere 100% românească. Dacă domnul prim-ministru Cioloş îşi imaginează că iei un calculator în spate şi te muţi cu el în altă cameră, e o aberaţie” a continuat Dana Grecu.

Mircea Badea: Este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile 

„Asta cu mutatul în cinci zile este o execuție. Nicio televiziune de pe lumea asta nu se poate muta în cinci zile”, a declarat Mircea Badea.

UPDATE 17. 35 Se vorbește depre EXECUȚIE, MAFIE, ATENTAT LA DEMOCRAȚIE, numai lucruri pe care, în realitate, doar ei le promovează. Vezi ultima EXECUȚIE la adresa judecătoarei Camelia Bogdan. A intrat în direct Mircea Diaconu care cere ieșirea în stradă!

UPDATE 17:30 Dana Grecu transmite din studiourile Antenei 3 si incearca sa argumenteze ca este imposibil sa muti in cinci zile “mii de kg de cablu, mii de metri de cablaraie”. Delirează în direct vorbind despre cum a întors Iohannis Legea Pădurii. La fața locului au ajuns și Radu Tudor, Mihai Gâdea și Adrian Ursu. Radu Tudor bate câmpii despre mailuri primite din Spania de la așa-ziși fani care vor să ia avionul să vină să salveze Antena3…

“Unde Doamne iarta-ma le mutam in cinci zile?!”, s-a intrebat Dana Grecu, care a spus ca nu mai are “lacrimi sa planga” in fata telespectatorilor.

“Dispuneti o decizie, sa platim chirie sau dati-ne un termen rezonabil in care sa ne mutam”, a spus directorul Antena 3, Mihai Gadea.

“Inspectorii ANAF ne-au spus ca avem 5 zile sa parasim aceste cladiri”, a mai spus Mihai Gadea.

Cei doi realizatori TV au spus ca emisia Antenei 3 este amenintata.

“Niste trupe ANAF au ajuns simultan la mai multe sedii ale Antenei. (…) Juristii nostri au incercat sa poarte un dialog cu ANAF. Impresia mea a fost si este ca avem de-a face cu o executare silita. S-ar putea sa fie o forma pusa la cale de inchidere a acestui post de televiziune”, a declarat Mihai Gadea.

Galerie foto



Tagged , , , , , , ,