Dream-team-ul Rusiei se bate pentru “Centura de Aur 2013” – prezență confirmată de Media Consulta International

Media Consulta International organizează, în cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa, între 4 si 8 septembrie 2013, a 38-a ediţie a turneului internaţional de box “Centura de Aur”.
După Cuba, care a anunţat că se va prezenta la „Centura de Aur” cu cea mai bună echipă de care dispune – „din respect pentru boxul românesc şi pentru marele campion Francisc Vaştag” – o altă forţă a boxului mondial, Rusia, a confirmat participarea la tradiţionalul turneu al României.

Reprezentativa Rusiei a înştiinţat oficial FR Box că va veni la Constanţa, în perioada 4- 8 septembrie, cu prima echipă şi în garnitură completă. Prezenţa Rusiei este cu atât mai importantă cu cât la ultimul Campionat European, de la Minsk, pugiliştii ruşi au avut în faza semifinalelor nouă dintre cei zece sportivi înscrişi în cursă, excepţie făcând categoria 75 kg, ajungând cu şase dintre aceştia în finale, unde au câştigat 5 medalii de aur.
„Centura de Aur”, întreruptă pentru patru ani, revine astfel în forţă pe firmamentul marilor competiţii internaţionale, dovadă faptul că Rusia şi Cuba se vor prezenta cu primele echipe, chiar dacă în aceeaşi perioadă cu turneul de la Constanţa se mai desfăşoară alte două competiţii majore de box, „Ahmet Comert” în Turcia şi „Laszlo Papp” în Ungaria.
Turneul „Centura de Aur” este organizat de Federaţia Romană de Box şi Media Consulta International cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa. Mihai Craiu, Preşedintele Media Consulta International, fiind desemnat de către Biroul Federal să se ocupe de „Centura de Aur”. „Am reuşit să aducem la Centură Cuba şi Rusia, ţările cu cel mai bun box din lume. Spectatorii vor vedea numai meciuri tari, iar pugiliştii noştri vor avea posibilitatea să-i întâlnească pe cei mai tari campioni şi, de ce nu, să crească valoric”, a spus Mihai Craiu.
Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, domnul Nicuşor Daniel Constantinescu susţine că „Participarea Rusiei la „Centura de Aur 2013” confirmă anvergura creată în jurul acestui eveniment, în primul rând pe plan internaţional. Consiliul Judeţean Constanţa oferă toată susinerea necesară partenerilor săi pentru ca acest eveniment să devină un succes atât pentru locuitorii oraşului Constanţa, cât şi pentru turiştii aflaţi in această perioadă pe litoral”.
Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, s-a declarat încântat de anunţul Rusiei: „Toţi iubitorii boxului vor fi fericiţi să revadă genul de meciuri cu care noi am crescut. Nimeni nu va uita partide memorabile ca Teofilo Stevenson – Mircea Simon sau Kostea Tsyzu – Daniel Dumitrescu şi sunt convins că din acest an vom revedea astfel de meciuri”.
Creat în 1972, turneul legendar şi cel mai important eveniment de box din România se întoarce la Constanţa. Evenimentul este inclus în calendarul competiţional AIBA, garantând astfel participarea masivă a sportivilor străini.

Media Consulta International este o companie înfiinţată în anul 2003 şi specializată pe o paletă largă de servicii: Strategii de Business (Start Up, Consultanţă Legală şi Fiscală, Investiţii Strategice), Real Estate, Marketing şi Vânzări, Cercetare şi Dezvoltare, Comunicare şi Evenimente (Publicitate, Media, PR, ATL si BTL). Abordarea Media Consulta International este personalizată pentru fiecare client în parte, în funcţie de nevoile şi obiectivele acestuia şi criteriile pieţei în care activează.

Tagged , ,