O producţie Dobrogea TV a câştigat marele premiu la “ECOFEST” 2013

La Festivalul International de Film Ecofest, Dobrogea TV a castigat marele premiu cu o productie proprie. Ecofest, primul festival internaţional de film ecologist din România, s-a desfasurat la Oradea intre 27-29 septembrie. Pelicula “Dobrogea, dragostea mea și blestemul de pe Wall Street”, produsă în studiourile postului de televiziune Dobrogea TV, în regia lui Mihai Bărbuliceanu, este un manifest al locuitorilor din Costinești împotriva exploatării gazelor de șist în zonă.  Montajul a fost realizat în studiourile Dobrogea TV de către echipa editorială formată din: Alin Stăcescu – editor imagine, Eduard Bucur – operator, sub coordonarea lui Cristian HAGI – moderator emisiune şi a Crinei KIBEDI – director editorial.

“Sunt mândră de rezultatele echipei Dobrogea TV, iar marele premiu câştigat de “Dobrogea,  My Love and the Curse of the Wall Street” ne onorează ca parteneri. Staţia regională Dobrogea TV susţine şi se va implica în continuare în realizarea unor proiecte cu impact social puternic”, a declarat Ramona Sirota, director executiv al televiziunii.

Dobrogea Tv este singurul post regional de stiri special creat pentru zonele Constanta si Tulcea. Dobrogea Tv emite zilnic intre orele 17.00-18.00 si 19.00-20.00. Stirile Dobrogea Tv sunt stiri de interes local si nu numai.  Dobrogea TV este o companie Media Consulta International.

Tagged , ,