Turneul de box “Centura de aur” organizat de Media Consulta International in perioada 4-8 septembrie la Constanta

logo_mediaconsulta

Media Consulta International organizează, în cadrul Pavilionului Expoziţional Constanţa, între 4 si 8 septembrie 2013, a 38-a ediţie a turneului internaţional de box “Centura de Aur” .
„Centura de Aur”, întreruptă pentru patru ani, revine astfel în forţă pe firmamentul marilor competiţii internaţionale, dovadă faptul că Rusia şi Cuba se vor prezenta cu primele echipe, chiar dacă în aceeaşi perioadă cu turneul de la Constanţa se mai desfăşoară alte două competiţii majore de box, „Ahmet Comert” în Turcia şi „Laszlo Papp” în Ungaria.
Creat în 1972, turneul legendar şi cel mai important eveniment de box din România se întoarce la Constanţa. Evenimentul este inclus în calendarul competiţional AIBA, garantând astfel participarea masivă a sportivilor străini.
Turneul „Centura de Aur” este organizat de Federaţia Romană de Box şi Media Consulta International cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa. Mihai Craiu, Preşedintele Media Consulta International, fiind desemnat de către Biroul Federal să se ocupe de „Centura de Aur”. „Am reuşit să aducem la Centură Cuba şi Rusia, ţările cu cel mai bun box din lume. Spectatorii vor vedea numai meciuri tari, iar pugiliştii noştri vor avea posibilitatea să-i întâlnească pe cei mai tari campioni şi, de ce nu, să crească valoric”, a spus Mihai Craiu.