Doroftei, mare in rig, mic la federatie: si- a angajat ilegal prietenii pe functii importante la FRBox

Sursa: DobrogeaTV

Doroftei a cerut un control al Corpului de Control al MTS pentru a se razbuna pe fostul secretar Viorel Sima. Culmea, anchetatorii au gasit mai multe nereguli in Federatia Romana de Box de care este direct responsabil chiar presedintele Doroftei. Consilierii presedintelui FRB l-au sfatuit sa ceara un control la FR Box de la Corpul de Control al MTS “pentru perioada pe care Sima a fost secretar general”. Acestia au dorit astfel sa se razbune pe Sima, care a plecat din Federatie nemaidorind sa lucreze cu Leonard Doroftei. Numai ca lucrurile nu au decurs asa cum vroia grupul de interese din jurul lui Doroftei. Urmariti in continuare ce a iesit

doroftei-sima

Cine sapa groapa altuia…

Controlul a descoperit mai multe lucruri de care presedintele FRB este direct responsabil. Incredibil, presedintele a angajat- o pe Gabriela Bulei pe postul de economist al federatiei nerespectand normele MTS. Ministerul va cere Federatiei Romane de Box banii inapoi pentru salariul platit cu nerespectarea normelor timp de aproximativ doi ani. Doroftei a fost cel care a semnat contractul, Gabriela Bulei fiind omul angajat de Doroftei la indicatiile fostului sau antrenor, Titi Tudor. Si angajarea lui Titi Tudor este un alt punct sensibil, pe Facebook, fostul secretar general Viorel Sima sustinand cu subiect si predicat ca este ilegala! Este posibil ca si Titi Tudor sa fie fortat sa dea banii inapoi. Potrivit unor surse neoficiale, federatia analizeaza posibilitatea ca sa solicite despagubiri materiale chiar presedintelui in exercitiu care, ca semnatar al respectivelor documente, va sa plateasca daunele pricinuite Federatiei Romane de Boxde angajarile ilegale. Pe ultima suta de metri, presedintele a infiintat o comisie face parte si Viorel Tomescu, cel care este anuntat viitorul secretar general, care are misiunea de a-l scoate nevinovat pe presedinte.

Sima a depus memoriu impotriva lui Doroftei

Fostul secretar general al FRB, Viorel Sima a depus memorii la FRB, MTS si COR in care cere sa I se spuna cum presedintele FRB, fara consultarea Biroului Federal sau Biroului Executiv a trimis o scrisoarea la AIBA pentru a- l scoate din comisiile AIBA si EUBC si pentru a nu-l delega ca Supervizor. Sima povesteste in memoriu cum Doroftei l-a pacalit pe Vastag: “In primul si singurul Birou Executiv sustinut la inceputul lunii februarie, la care au fost prezenti Leonard Doroftei, Francisc Vastag, Vasile Catea si Robert Baiatu (Relu Auras fiind singurul absent), Francisc Vastag a ridicat problema sustinerii mele. Dupa ce initial a negat ca trimis vreo hartie in care a cerut nedelegarea mea ca Supervizor si scoaterea mea din Comisiile AIBA si EUBC, presedintele, la solicitarea lui Francisc Vastag, presedintele a adus hartia trimisa la AIBA si EUBC. „Textul era foarte clar se cerea scoaterea mea din toate functiile. Francisc Vastag i-a spus ca situatia este inacceptabila si ca el vrea ca eu sa fiu in continuare in AIBA si EUBC. Presedintele i-a spus lui Francisc Vastag ca se va intalni cu mine pentru a discuta trimiterea unei noi scrisori la AIBA in care sa se indrepte “eroarea” din 22 ianuarie. Pana acum, desi a trecut mai bine o luna de la acel Birou Executiv nu am primit vreun telefon de la presedintele FRB”, a mentionat Sima. In “programul de guvernare” al presedintelui Doroftei inainte de alegeri el promitea: Sprijinirea si promovarea membrilor FRB in comisiile de specialitate ale EUBC si AIBA mai ales la antrenori, arbitri, tehnica si de reguli, medicala etc. Comisii de mare importanta si unde de ani buni nu mai avem niciun reprezentant si suntem total lipsiti de informatii privind, modificarile la regulament, deciziile si hotararie luate de AIBA si EUBC care privesc boxul amator.

Doroftei-si-Titi-Tudor

Doroftei refuza sa se prezinte la Biroul Federal

Dupa exemplul de anul trecut cand nu a vrut sa vina la FRB la UN Birou Federal convocat de el pentru a arata oamenilor din box ca “fara mine nu puteti face nimic”, presedintele a mai dat un exemplu de „onoare”. A convocat pentru 20 februarie un Birou Federal. Cu o seara inainte a dat telefon si a spus ca nu mai vine si ca nu se mai tine Biroul Federal. Ca e „bolnav”. Se pare ca a aflat ca va fi intrebat de situatia lui Sima cu AIBA. Si a fost atat de bolnav ca a doua zi s-a dus la Federatie si s-a intalnit cu o persoana din box. Inca o data s-a distrat cu Biroul Federal. Inca o data Doroftei a demonstrat ca in FRB face „ce vrea muschii lui”.

Tagged , , , , , , , , , , ,