Alt “premier”- penal – Catalin Predoiu

Sursa: Evz

 

Catalin Predoiu

Cătălin Predoiu este cercetat de procurorii DNA într-un dosar disjuns din “Gala Bute” şi ar urma să fie chemat la DNA pentru a fi audiat, conform România TV.

Procurorii au disjuns din dosarul “Gala Bute” o anchetă pe numele lui Cătălin Predoiu cu privire la avizele pe care acesta le-a semnat, în calitate de ministru al Justiţiei, pentru organizarea galei.

“Disjungerea cauzei şi constituirea a patru dosare separate în vederea continuării cercetărilor cu privire la (…) sesizarea corpului de control al primului ministru cu privire la foştii miniştri Ialomiţianu Gheorghe şi Predoiu Cătălin Marian”, se arată în rechizitoriul “Gala Bute”, conform România TV.

Totodată, Radu Cristescu, membru PMP, a prezentat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, documente aflate în dosarul procurorilor şi i-a cerut preşedintelui Klaus Iohannis să renunţe la “premierul” Predoiu.

“În ultimele două luni, mi-am exprimat o opinie pertinentă cu privire la «premierul din/în umbră» al României – Cătălin Predoiu. În tot acest timp am fost întrebat de documente. Iată că au apărut și documentele: Cătălin Predoiu este cercetat într-un dosar care a fost disjuns din Gala Bute!

Sunt de acord ca Victor Viorel Ponta nu trebuie să mai ocupe funcția de prim ministru, dar acest lucru trebuie să se realizeze democratic și cu o alternativă în folosul românilor.

Mi-e greu să înțeleg logica lucrurilor: înlocuim un premier penal cu unul la fel de penal sau poate mai penal? De asemenea, oare Parchetul lucrează cu jumate de măsură?

Sper ca Președintele Klaus Iohannis să se fi lecuit cu ocazia asta și să renunțe la «Predoiul meu»”, a scris Radu Cristescu pe pagina sa de Facebook, unde a adăugat o copie a filei din rechizitoriu privind dosarele disjunse.

Tagged , , , , , , , ,