Asta seara spaguim in famiglie

Sursa: B1.ro

Jurnaliștii răutacioși spun despre Sorin Oprescu că s-a îmbogățit în funcția de primar general al Bucureștiului.

Vestea bună despre cel poreclit Doctorul este că era deja putred de bogat când a ajuns în fotoliul de edil.

Familia Oprescu făcea parte din burghezia comunistă, părinții primarului au fost generali de Securitate. Ei bine, Sorin Oprescu are și el un băiat de milioane…  de euro, la propriu și la figurat.

La doar 21 de ani, în 1999, Mircea Sorin Oprescu junior făcea deja afaceri în domeniul medical, deși nu avea habar de domeniu. Juniorul Oprescu își inființează prima afacere sub numele HYGIEIA FARM 2000.

La vârsta la care alți tineri se chinuie să-și găsească o slujbă, Oprescu junior deține deja alte două afaceri. Tatăl său, Oprescu senior, cocheta cu politica de 20 ani, era senator PSD, șef de spital și profesor universitar.

Evident că doctorul Oprescu și familia sa, devenita deja capitalistă, au făcut bani din ce ce știau cel mai bine: afacerile cu medicamente. În 2007, Oprescu senior își bagă fiul în liga mare a afacerilor cu medicamente și înființează o altă firmă: SC Prestige Medical SRL.

În această afacere, Oprescu senior s-a asociat și cu bunul său prieten Aurel Galea, dar și cu fratele său mai mic, Dorin Oprescu.

Dosar de politician: Familia Oprescu, îmbogățită de medicamente

Tagged , , , , , , , , ,