Ciorbea „DĂ-ȚI ÎN PLATĂ” demnitatea de Avocat al Poporului sau plătește-ți datoriile la stat

Sursa:Sfin.ro

Numai in Romania este posibil ca un demnitar pe numele lui Victor Ciorbea- sa nu si plateasca datoriile catre fisc si sa fie pe functie… NUMAI o lipsa de bun simt deosebita poate face ca Victor Ciorbea- un om cu multe active, AVOCAT de profesie- sa aiba la stat datorii restante de sute de mii de lei si acestea inca de pe cand era proprietar al cabinetului sau de avocatura..

Cirobea da-ti demisia sau PLATESTE-TI  datoriile… NU avem nevoie de eforturile tale deosebite…ci avem nevoie sa platesti la timp pentru ca -slava domnului- iti permiti…

Da-ti in plata functia de Avocat al Poporului sau plateste !

Avocatul Poporului Victor Ciorbea, care, impreuna cu sotia figureaza cu datorii la ANAF de peste 570.000 lei spune ca familia face „eforturi deosebite” pentru plata lor dar si a celorlalte datorii.

In declaratia de avere depusa in vara trecuta mai erau trecute patru credite la banci in valoare de 1,17 mil. euro si doua „contracte imprumut” de 90.000 de dolari, respectiv 65.000 de euro.

In declaratia citata, Victor Ciorbea apare cu impozite restante pentru avocatura de 85.000 lei si rest de plata pentru CASS de 110.000 lei. De asemenea, sotia figureaza cu un rest de plata la Fisc pentru avocatura si CASS de 101.000, respectiv 125.000 lei.

Familia Lacrima si Victor Ciorbea au insa si active importante.

Ei au declarat o casa de 700 mp in Bucuresti si un teren intravilan in Capitala de 420 mp. De asemenea, este trecuta o cota de 3/8 dintr-o mostenire ce consta in 30 de hectare si o casa in judetul Alba.

In document sunt mentionate bijuterii de 5.000 euro si tablouri si icoane de 15.000 euro.

Ciorbea a precizat marti intr-un comunicat remis de Avocatul Poporului ca datoriile sunt din perioada in care a fost asociat la casa de avocatura „Ciorbea Victor & Ciorbea Lacrima”, pana la numirea in functia de Avocat al Poporului.

„Precizez ca, in ultimii 10 ani, am platit catre bugetul de stat 1.600.000 de lei, reprezentand taxe si impozite, pe langa suma de aproximativ 6.000.000 lei, rate bancare”, a sustinut el.

„Mentionez faptul ca atat eu, cat si sotia mea facem eforturi deosebite pentru achitarea restului ramas de plata catre bugetul de stat, precum si a celorlalte datorii, indeplinindu-ne astfel, cu totala responsabilitate si buna credinta, obligatiile de cetateni”, a mai spus Ciorbea in comunicat

Tagged , , , , ,