Dupa blocuri…

Sursa: Realitatea.net

Fostul preşedinte Traian Băsescu a lansat, marţi, un atac extrem de dur la adresa unui jurnalist la care face referire ca fiind “lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare”. Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/traian-basescu-atac-halucinant-la-adresa-unui-jurnalist_1655294.html#ixzz3UvygB5gr Follow us: @realitatea on Twitter

Traian Băsescu a negat, marţi, într-o postare pe pagina personală de Facebook, concluziile trase de jurnalistul Dan Tăpălagă într-un editorial în care acuză că, sub mandatul lui Băsescu, “la vârful statului s-a coagulat un “club al borfaşilor de lux”.

“Lingătorul de clanţe de ambasade occidentale şi admirator de picioare a lansat astăzi o teorie similară cu cea susţinută de Ponta şi televiziunile turnătorului bătrîn Felix precum şi de aceea a mai tînărului lui coleg de arme Ghiţă şi anume: Băsescu a protejat un grup de corupţi care abia acum, după plecarea acestuia de la Cotroceni poate fi anchetat. Nimic mai neadevărat. Nu am protejat pe nimeni. Nu veţi găsi procuror, judecător sau poliţist care să poată confirma intervenţia mea pentru cineva. Este însă un efort propagandistic uriaş al slugilor să dărîme schimbările din perioada 2004 – 2014, să nege această perioadă pentru a construi o statuie la umbra căreia să-şi găsească o funcţie de lingău şi dacă se poate să demonstreze că azi “cu dumneavoastră să trăiţi”, a început funcţionarea justiţiei”, a scris Traian Băsescu, într-o postare pe Facebook.

Tagged , , , , , , ,