Executorii judecatoresti penali, oamenii de casa ai lui Patriciu si Voiculescu – retinuti

Sursa: Evz

Dorina Gonţ, președintele Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti

Patru persoane, printre care Dorina Gonţ, președintele Camerei Executorilor Judecătoreşti de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, şi afaceristul timişorean Ciprian Nistor, au fost reţinute într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de trei milioane de euro.

Ieri, poliţiştii au descins la 15 domicilii din Bucureşti, Ilfov şi Ialomiţa.Oficiali din Poliția Română au declarat, pentru „Evenimentul zilei”, că ancheta în acest caz a fost demarată după ce, în anul 2013, Dorina Gonț a executat, în mod suspect, averea lui Dinu Patriciu. Mai exact, excutorul judecătoresc este suspectat că l-a ajutat pe fostul miliardar, decedat în 2014, să își pună la adăpost averea, în urma scandalului falimentului Mic.ro.

Pentru recuperarea prejudiciului, poliţiştii şi procurorii au pus sechestru pe cinci imobile şi pe mai multe conturi ale unor firme ale executorului judecătoresc Dorina Gonţ. Anchetatorii au precizat , pentru EVZ, că este este vorba despre locuinţe de lux, din Bucureşti şi localităţile Afumaţi, Popeşti Leordeni şi Corbeanca.

 

Tagged , , , , , , , , , , , ,