Mihai Craiu – CEO Media Consulta International este invitat la Crans Montana Forum 2024: Un Summit pentru Cooperare Public-Privat

În perioada 26-29 iunie 2024, Bruxellesul va găzdui cea de-a 36-a sesiune anuală a Crans Montana Forum. Acest eveniment prestigios reunește lideri din domeniul public, privat și al societății civile pentru a evalua starea planetei și a deschide noi căi către un viitor mai bun.

Printre invitați, alături de numeroși CEO, proprietari de afaceri și persoane influente în domeniul lor de activitate, se numără și Mihai Craiu, CEO al Media Consulta International. Cu o experiență de 20 de ani pe piața românească, Media Consulta International este unul dintre liderii companiilor independente de publicitate cu capital integral românesc. Sub conducerea lui Mihai Craiu, compania operează în cinci linii de business:

 1. Divizia de Publicitate Full Service, care generează 55% din profitul raportat și are clienți majori precum Grupul PremiqaMed din Viena Austria, Banca Transilvania, Perfect Tour, , Fabrica de Peste si Salate- Negro 2000, Fabrica de sucuri naturale Ana Are, Vinurile dobrogene Clos des Colombes, Worwag Pharma pana in 2021, grupul Varta
 2. Divizia Barter Media Bank, responsabilă pentru 8% din profit.
 3. Divizia de Licitatii Guvernamentale și Evenimente Speciale, contribuind cu 10% din profitul companiei.
 4. Divizia Hospitality, care gestionează investiții proprii în unități din Spania, Franța și SUA, aducând 5% din profit.
 5. Divizia de Real Estate și Digital Outdoor, în colaborare cu grupul chinez Nexnovo din Shenzen, cu o contribuție de 22% din profit pe clădirile proprii din București.

Mihai Craiu și echipa sa au transformat viziunea în realitate, consolidând Media Consulta International ca lider în piața publicitarilor independenți din România. Invitația sa la Crans Montana Forum 2024 este o recunoaștere a contribuției semnificative a companiei la dezvoltarea mediului de afaceri și a relațiilor internaționale.

La Forumul Crans Montana 2024, Mihai Craiu a fost invitat sa participe alaturi de nume importante la nivel global precum:

 • SAS Prințul Jean de Luxembourg, Președinte onorific al WDA-World Diplomatic Academy
 • M. Abdoulaye Diop, Ministrul Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale, Mali
 • M. Morissanda Kouyaté, Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Africane, Guineea
 • Dna Josefa Sacko, Comisar al Uniunii Africane pentru agricultură, dezvoltare rurală, economie albastră și mediu durabil
 • M. Amar Hamid El-Awad, Director General, Green Energy & Environmental Services, Qatar
 • M. Alpha Barry, Ministrul Afacerilor Externe al Burkina Faso (2016-2021), proprietar al Radio Oméga
 • M. Christian de Boissieu, Profesor Emerit de Economie la Universitatea Panthéon-Sorbonne
 • M. Ahmedou Ould Abdallah, Emisar Special al doamnei L. Mushikiwabo, Secretarul General al Francofoniei pentru monitorizarea situației din Ciad
 • M. Michel Salameh, Director General Adjunct, Middle East Security Services, Liban

Acești participanți sunt implicați în diverse sesiuni și evenimente organizate de Crans Montana Forum, care adună decidenți de nivel înalt din guverne și afaceri pentru a discuta probleme majore ale timpurilor noastre.

La finalul articolului, vă invitam să citiți invitația primită, care va fi introdusă în contextul acestui summit de prestigiu.