Misu Pricopsitu’ si fratele Moisescu

Sursa: Comisarul.ro

Sunt frați. Nu-i știți. Sau, dacă i-ați văzut prin ziare sau pe la televizor, nu i-ați reținut. Unul mai apare pe la televizor, ori mai face declarații șocante. Sau mai apare prin revistele de scandal. Unul, Dan Cristian Popescu, e deputat liberal! Celălalt, fratele, Mihai Popescu, supranumit Mișu Procopsitu’, a fugit de bună voie în State. Sau în Cuba, după alte surse…

Declarația de avere a deputatului Dan Cristian Popescu. De remarcat că a dat cu împrumut 1.200.000 euro și a declarat investiții de aproape 4 milioane lei!!!

Amândoi posedă averi fabuloase, proprietăți, colecții de bijuterii, colecții de ceasuri, conturi nefirești și case și apartamente prin SUA.

Amândoi sunt niște nimeni care put hidos a Servicii, niște scule de extras banul public din ecuație.

Mihai Popescu a fost șef la București Turism S.A. Legenda spune că a făcut o avere considerabilă din vânzarea fostului hotel București, actualul Radisson, o furăciune care l-a ajutat să își cumpere proprietăți în Statele Unite. Apoi a devenit mâna dreaptă a lui Ludovic Orban în ministerul Transporturilor și în conducerea CNADNR. Cică, pe la chefuri, se lăuda că el e Orban… El a plecat.

Dar a rămas fratele, Dan Cristian Popescu. Care a intrat în Parlament candidând de-a dreapta lui Mihai Răzvan Ungureanu!!! De mână cu celebruța fostă pesedistă Magda Bistriceanu. Domnița care a postat pozele cu Ponta la Miami, în vacanță… Nu-i așa că sună interesant? Mai ales că ziarele de can-can au relatat despre aventura dintre cei doi foști soldăței ai lui MRU. Să mai pomenim că recent au apărut poze cu acest Dan Cristian Popescu și fosta noră a lui Virgil Măgureanu cărând niște tablouri și alte chestii din fosta vilă a norei și a băiatului lui Măgureanu.

Era să uităm. Dan Cristian Popescu și Sebastian Ghiță, bineînțeles, controlează aproape toată piața de panotaj outdoor din România. Cei doi dețin câte o jumătate din  Euromedia, cel mai mare operator de panotaj din țară!

Asta e așa, ceva pe foarte scurt, ca să nu vă enervați prea rău. Pozele de mai jos sunt și ele destul de explicite. Ălea de la Can-can sunt cu Mișu Procopsitu’.

Galerie foto











Tagged , , , , , , , ,