O minciuna spusa de 100 de ori devine adevarul lui Dan Voiculescu

Sursa: Reportervirtual

Pentru a întări teza că Dan Voiculescu a fost condamnat la închisoare din cauza celui „ma grav proces politic”, Antena 3 a coborât în stradă pentru a afla părerea oamenilor obișnuiți despre acest subiect. Totuși, aceștia au avut parte de o surpriză când au aflat opinia unui tânăr despre domnul profesor Voiculescu.

Întâmplător sau nu, aproape toate personajele chestionate au susținut tema repetată obsesiv de postul de știri din Băneasa.

Un doamnă susține că în cazul lui Dan Voiculescu este vorba despre o „condamnare nedreaptă” și că nu crede că „omul a fost nevinovat”. Un alt domn intervievat a spus că „Traian Băsescu l-a băgat la pușcărie”.

fanii lui dan voiculescu

O altă persoană care apare în reportaj este de părere că subiectul Dan Voiculescu este complex și că mogolul are și el o parte de vină.

Jurnalistul Antena 3 care pune întrebări oamenilor reamintește că procurorul care a instrumentat dosarul lui Voiculescu este arestat pentru corupție.

Un domn îmbrăcat cu un tricou roșu spune că „omul este băgat la pușcărie politic”, iar un al om în vârstă, cu șapcă, repetă aceeași teză.

În reportaj apare și un tânăr care are un răspuns surprinzător la întrebarea despre Voiculescu:

Reporter: Dan Voiculescu, crezi că a avut o condamnare politică?

Tânăr: Da, a fost 100%. Adică nu avea ce altceva să fie, după părerea mea.

Reporter: De ce crezi? Cine crezi…și de ce?

fan_dan voiculescuTânăr: Politicienii de lângă și din cauza banilor pe care i-a câștigat. Foarte mulți bani din, pot să spun, tranzacții cu statul ilegale. Poate el a mâncat foarte mult, și ceilalți de lângă el nu au mâncat nimic și au spus „haideți să-l turnăm” și noi la rândul nostru să ne scoatem pe noi că poate și noi am fost complicii.

Reporter: Este o răzbunare până la urmă?

Tânăr: Sigur e o răzbunare.

Materialul complet poate fi urmărit la acest link.

Astăzi, la Antena 3 s-a discutat pe larg subiectul condamnării lui Dan Voiculescu. Astăzi s-a împlinit un an de când  a intrat în pușcărie.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru privatizarea frauduloasă a Institului de Cercetări Alimentare.

Tagged , , , , ,