Scrisoare deschisa catre responsabilii de dezastrul din boxul romanesc

,,Marcel, e timpul sa plecati si tu si Doroftei!”- răspunsul lui Mihai Craiu pentru Marcel Boboc.

In ultimii 3 ani ai apreciat public implicarea mea si a lui Viorel in organizarea Centurii. De ce abia dupa 3 ani vorbesti de Centura si minti cu nerusinare?

Uiti ca nu ai contribuit cu nimic la nimic din ce inseamna un eveniment de box?

Uiti ca erai in extaz ca au venit rusii si cubanezii la centura si ca baietii nostri au avut ocazia sa practice box adevarat? Sima nu s-a angajat singur la FR Box. Doroftei a semnat si a fost de acord. Doroftei trebuie sa plece pentru ca NU e pregatit pentru functia asta. Incercand sa arunci cu cacat in propria ta fata, uiti un adevar. Echipa asta nu e una noua. Asta e echipa veche cu Relu, cu Nastac, cu Fetecau si Feri etc.

Nici tu nu ai ce cauta aici!

Si inca ceva: noi nu ne batem pentru functii. Nu vrem decat sa mearga lucrurile in box. Acum nu merg. Excesele lui Doroftei, incompetenta, neputinta de a construi proiecte sunt atributul tau si al lui Doroftei. Aveti onoare si plecati. Lasati pe altii. Nu neaparat pe noi sau pe mine. Dar pe altii!

Noi nu am promis, si nici eu in special, nimic altceva inafara de faptul ca vom face ca lucrurile sa mearga. Ca gasim solutii. Datorii? Cine le a facut, sub semnatura cui s-au facut – cine a chemat controale care s-au intors impotriva lui… Sa plateasca! E timpul sa pleci si tu si Doroftei si sa lasati oameni care vor, pot si au solutii!

Mihai Craiu

Tagged , , , , , , , , ,