Doroftei, terminatorul boxului românesc: a refuzat să semneze candidatura lui Vasile Catea la EUBC!

Sursa: Dobrogea TV

Boxul românesc este condamnat la mediocritate, culmea, chiar de cel de la care o întreagă Românie aştepta să salveze acest sport. Doroftei a provocat un nou conflict, de această dată internaţional, la nivelul Confederaţiei Europene de Box. Întreg scandalul este relatat pe lag de un greu al sportului cu mânuşi, Vasile Câtea.

leonard-doroftei-presedinte-frb

„Pe 14 si 15 aprilie va avea loc la Assisi, Adunarea Generala a EUBC. Federatia Romana de Box trebuia sa trimita hartiile oficiale la EUBC cu cei trei delegati, cu oamenii care vor sa candideze pana vineri. Desi EUBC a trimis documentele pe toate caile – email si fizic prin DHL inca din februarie, ele au fost tinute la mapa presedintelui si NU AU FOST SEMNATE. A fost Birou Federal vineri la Buzau, dar nici macar la Buzau ele nu au fost prezentate. Luni s-au trimis la AIBA si EUBC scrisorile de sustinere pentru Sima ca Supervizor. Sima a sunat sa ceara confirmarea de la EUBC ca ele au ajuns si a aflat cu stupoare ca Romania este singura tara din Europa care nu a trimis hartiile oficiale pentru Adunarea Generala a EUBC. Sima l-a sunat pe Doroftei si pe mine sa ne spuna de acest lucru si ca secretarul general al EUBC nu garanteaza ca vom mai fi acceptati sa participam la Adunarea Generala”, scrie Vasile Catea pe pagina personală Facebook. Mai mult decat atat, Doroftei a avut o atitudine jignitoare la adresa forului european de box.

stock-footage-boxing-gloves-laying-in-ring

„Moşul” minte cu nerusinare oficialii europeni

„Doroftei a vorbit cu secretarul general EUBC si i-a promis ca a doua zi (azi) va trimite dimineata hartiile. Sima a vorbit cu presedintele Falcinelli si l-a rugat sa ne pasuiasca pana azi, invocand faptul ca am avut controale, Birouri Federale si o mie de probleme. S-a dat un nou deadline pana azi. Azi, presedintele trebuia sa vina la FRB si apoi sa mergem la una din firmele carora avem sa le dam bani sa ne mai pasuiasca cu banii ca nu avem. A dat telefon ca mergem intai la firma si apoi revenim la FRB sa semneze hartiile. Am fost la firma respectiva, cand ne-am intors (eram eu Doroftei si Sima in masina) am inceput sa vorbim despre Adunarea Generala a EUBC, Sima intrebandu-l daca vrea sa candideze el la vreo pozitie in EUBC, A spus nu ma intereseaza! Ok, apoi i-am spus ca eu vreau sa candidez la un post, chiar daca nu avem prea multe sanse de reusita, dar sa ne facem cunoscuti, sa putem sa ne facem prieteni daca nu ajungem la ce ne-am propus, ajutand alte tari in conditiile in care o sa vedem ca sansele sunt f mici.  Cand a auzit ca eu doresc sa candidez, a refuzat sa mai urce in FRB, a spus ca el nu semneaza nimic “pana nu platim datoriile FRB”. Ce treaba au datoriile cu semnarea hartiilor si cu RESPECTAREA UNUI CUVANT DAT UNUI OFICIAL AL EUBC? Inca o data Doroftei a dovedit ca face CE VREA MUSCHII LUI, DACA VREA MUSCHII LUI SI CAND VREA MUSCHII LUI!!!! Fiind ultima sansa de a fi si Romania prezenta la Adunarea Generala a EUBC , am semnat eu documentele si le-am transmis la EUBC”, povesteste Catea.

catea

Catea: Comportamentul lui Doroftei, inacceptabil!

„O sa mergem pe la competitii si o sa fim iar priviti rau, intelegeti ce vreau sa spun, ca singuri ne sabotam in Europa si in lume! Un asemenea comportament este inacceptabil! In alta ordine de idei , personal ma implic si fac tot ce pot pentru a debloca situatia FRB in relatia cu MTS si de a primi cat mai repede finantarea pe 2015, Sper sa o rezolv cu anumite conditii saptamana aceasta! Va reamintesc ca suntem singura federatie care nu a primit finantare de la MTS din cauza unui control comandat de presedinte care a gasit sume cheltuite anormal chiar si la Centura de Aur 2014 pe care se lauda prin presa ca el a organizat-o cu banii adusi de mine de la MTS!!!”, mai spune Vasile Catea.

Tagged , , , , , , ,