Lipsa de educatie…

Sursa: ReporterVirtual

“- El își mângâia banana/ Eu îi luam pământ la Nana

– 10 ani eu am slujit pe un marinar bășit/ Chior, zbanghiu și cocoșat

– Ca blonda de la drept/ Cu tupeu și cu mult piept…”

Acestea sunt doar câteva „versuri” dintr-o așa-zisă „Baladă a Elenei Udrea”, găzduită aseară în hohotele asistenței plătite din platou de Directorul Antenei 3,Mihai Gâdea, la emisiunea sa, Sinteza Zilei.

Sub ochii nepăsători ai CNA, care se face că lucrează amendând televiziunile pentru… depășiri de publicitate, Antena 3 s-a luat la întrecere cu TVR în privința transmisiunilor care frizează atât bunul-simț cât și legislația audiovizuală. 

În urmă cu 12 zile, TVR difuza un așa-zis „pamflet” al lui Dragoș Pătraru, care a stârnit un scandal public, din nou fără reacție de la CNA. Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Nației” și-a pus o perucă blondă cu breton, interpretând-o pe Elena Udrea și a folosit un castravete în loc de microfon și vorbind despre „menopauză” și altele asemenea…

Însă sceneta difuzată aseară de Antena 3 depășește „performanța” TVR-ului lui Stelian Tănase. „Creația” îi aparține unui actoraș pe nume Hari Gromoşteanu (foto, captură Antena 3), pe care Antena 3 l-a prezentat drept „un tânăr cu inspiraţie”, care a dat „un răspuns bun la grosolăniile fostului ministru” (Elena Udrea – N.R).

Gromoșteanu s-a ridicat în picioare când a recitat „balada”, fiind apoi aplaudat și acompaniat de hohotele asistenței, dar și ale celor din platou, în frunte cu Mihai Gâdea, secondat și de fostul ministru liberal Teodor Atanasiu!

Tagged , , , , , , , , ,