Stenograme halucinante Mihai Rotaru, Siman, Lia Olguta Vasilescu, Adrian Mititelu

Sursa: Stiripesurse.ro

Adrian Mititelu a dat publicităţii o înregistrare audio a ceea ce pare a fi un dialog între avocatul său, Mircea Moise, şi Vasile Şiman, fostul patron al Sportului Studenţesc.

“In cadrul acestei discutii, Mititelu este constrans de Rotaru prin intermediul împuternicitului patronului lui CS U, Vasile Şiman, sa cedeze o suprafata de teren in valoare de 15 milioane euro in schimbul echipei CSU Craiova si pentru a i se ridica blocajul instituit de Rotaru. Directia Nationala Anticoruptie este in posesia a 500 de minute inregistrari efectuate in mod legal in perioada Mai 2015 – Iunie 2015”, este explicaţia de pe site-ul editie.ro care însoţeşte filmuleţul de aproximativ 4 minute.

Ziarul lui Mititelu a ilustrat articolul cu o imagine în care apar Mihai Rotaru,Lia Olguţa Vasilescu, Mircea Sandu, Vasile Şiman, Pavel Badea şi titlul “Caracatiţa Roşie – Şantaj ordinar”.

Directia Nationala Anticoruptie este in posesia a 500 de minute inregistrari efectuate in mod legal in perioada Mai 2015 – Iunie 2015.

Mihai Rotaru este una si aceasi persoana cu personajul implicat in marea frauda de la ANRP.

Tagged , , , , , , ,