VIDEO SENZAȚIONAL cu CTP IMITÂNDU-L pe Ponta când MINTE

Sursa: Comisarul.ro

CTP a produs vineri seara la Digi24 un eveniment aproape cinematografic încercând să-l imite pe Ponta cum minte la televizor.

Iată comentariul lui CTP

Victor Ponta este numit de dl. acesta (Patrick Basham, autorul articolului din The New York Times – n.r.) tigrul Balcanilor. Nici mai mult, nici mai puțin. A mai fost unul Arkan, în Iugoslavia, dacă vă amintiți (comandant al forțelor paramilitare în timpul războiului din Iugoslavia, căutat de Interpol pentru activitatea sa infracțională și asasinat în 2000 înainte de a fi judecat – n.r.), și acum avem un al doilea tigru al Balcanilor, dl. Victor Ponta, care este principalul suporter al campaniei anticorupție din România în acest moment.

Principalul suporter al DNA-ului este definit dl Ponta de către dl Basham. Mai are rost să mai comentez așa ceva?

Nu mai departe de ieri sau astăzi, dl, Ponta a făcut ce știe el mai bine, adică a mințit în fața întregii națiuni, la televizor, cu tupeul care-i e caracteristic și cu o metodă interesant de analizat, metoda prin care își verosimilizează și plauzibilizează minciunile. Metoda asta este cea a râsului în barbă.

Dl Ponta își bagă barba-n gușă și-ncepe: „Hî, hî, hî, sigur, e o mică păcăleală, DNA-ul și ștrengărița aceea de Kovesi…”

Știm, știm cum stau lucrurile. Stabilește un regim de complicitate cu spectatorii, cu acest râs în gușă, după care spune: „Păi trebuie să avem hotărâri judecătorești definitive ca să le aplice ANAF-ul, așa, dacă n-avem hotărâri și dacă la sechestru e pusă o mașină care e trecută cu 100.000 de euro și ea valorează 5.000 de euro, atunci, noi ce să facem, hî, hî…”

Știți? Râsul în barbă este esențial pentru a plauzibiliza această minciună sfruntată, negată imediat atât de dna. Kovesi, cât și – catastrofă! – de finuțul sau ce este domnul Cazanciuc, care are și o relație de rudenie și este ministrul Justiției, care vine și spune astăzi: nu, nu este adevărat, cum de fapt spusese dna Kovesi, există hotărîri, există 310 milioane de euro executabili în urma proceselor executate și cu hotărâre definitivă, problema este a ANAF-ului care nu recuperează decât 10 la sută!

Iar dl Ponta, vedeți, ne aruncă în față exprimări dintr-astea pentru pitecantropi, adică s-a pus un Logan în locul unui Maybach. Care 5.000? Care 100.000? Vedeți, așa funcționează mecanismul minciunii la dl. Ponta, la liderul campaniei anticorupție din România, potrivit dlui. Basham.

Aici, esența este New York Times. Să poți să lipești acest nume de marcă, prestigios pe piața media internațională. El este important, nu Basham, nu tot ce spune acolo. După părerea mea, este ceea ce eu numesc în presa românească un articol cu taxă inversă.

Tagged , , , , , , ,